The Greatest Guide To işçi ayakkabısı

Wiki Article

Konforlu ve şık bir kışlık iş ayakkabısı arayışındaysanız Mekap Loder 072 S1 Rolaks Çelik Burunlu İş Botu'na mutlaka göz atmalısınız. EN ISO 20345: 2011 standartlarını taşıyan bot, soğBritish isles havalarda konforlu bir kullanım sunar. Loder tabanı kaymalara karşı sizi korur. Nefes alan baskılı deri saya ve iç tabanlığı sayesinde ayakların kuru kalmasını sağlar.

Bu sayede, hem esneklik hem de dayanıklılık sağlar. Üst saya ayrıca nefes alabilir yapısıyla terlemeyi minimuma indirerek, ayaklarınızın gün boyunca rahat kalmasını sağlar.

Bu sertifika, iş ayakkabısının aşınma, kayma ve delinmeye karşı dayanıklılığını garanti ederken, aynı zamanda yağ, su ve kimyasal maddelere karşı dirençli olmasını sağlar.

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

Renk SiyahVaryasyon tükendi veya kullanılamıyor GriVaryasyon tükendi veya kullanılamıyor  

Burun kısmı darbelere karşı ekstra koruma yaratan özel ayakkabıları fiyat karşılaştırması yaparak incelemeye dikkat etmelisiniz. Öte yandan taban kısmı ile dikkat çeken çelik burunlu iş ayakkabısı seçenekleri de dimensions sunulur.

Tenis hızlı hareket etmeyi gerektiren bir spordur. Tenis ayakkabıları zeminde yüksek kavrama ve manevra kabiliyeti sağlar. Voleybol ayakkabısı ise özel tabanı ve yastıklama özelliği ile voleybolcuları destekler. Dağcılık ve trekking ayakkabıları dayanıklılık, su geçirmezlik ve kavrama gibi özellikler ile karakterize edilir. Jimnastik ayakkabıları ise ayaklarınızın rahat hareket etmesini sağlayan ve kaymayı önleyen özelliklere sahiptir. Spor ayakkabıları iş ayakkabısı s3 spor sektörüne ve bireysel ihtiyaçlara göre değişiklik gösterir. Buna ek olarak kadın spor ayakkabı modelleri ya da erkek spor ayakkabı modelleri olmak üzere de farklı kategorilere ayrılırlar.

Sabo terlikleri rahat ve ergonomik yapısı ile  toplumumuz tarafından hemşire ve doktor terliği olarak bilinse de aslında sabo terlikleri herkese hitap etmektedir. Kullanımı kolay hafif ayağı yormayan ağırlıkta cildi tahriş etmeyen ve üstünün delikli olması nedeniyle uzun süre ayakta olarak çalışanların başlıca tercihi olmaktadır.

Sağlam yapısıyla uzun yıllar sorunsuz kullanabileceğiniz ithal iş ayakkabısı markaları arayışındaysanız Utility Diadora Çalışma Ayakkabısı'na mutlaka göz atmalısınız. En iyi İtalyan markaları arasında yer alan iş ayakkabısı, zorlu ortamlarda sizi güvende tutar.

Şirket genel olarak yüksek performanslı botlar imal etmek üzere kurulmuştur. Şirketin ayakkabıları Avrupa başta olmak üzere six kıtada satışa sunulmaktadır.

Aynı zamanda bu hafif yapı, ayakkabıyı daha konforlu hale getirerek, kullanıcıların hareket kabiliyetini artworkırır. Ayaklarınızı koruma altına alan bu hafif yapı, metal ayakkabılara kıyasla daha rahat bir kullanım sunar.

Çelik burun başlığıyla 200 jul kuvvete karşı ayak parmaklarını korur. Kaliteli materyalleri sayesinde uzun yıllar sorunsuz kullanabileceğiniz ayakkabı, kolay parçalanmaz, delinmeye ve darbelere karşı direnç gösterir. Kaymaz dış iş ayakkabısı kışlık tabanı yere sıkıca tutunur ve güvenle yürümenizi sağlar. Ayakkabıyı inşaat gibi ağır işlerin dışında doğa sporlarında da rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

İş sağlığı güvenliğini en iyi biçimde sağlayacak iş ayakkabı işçi ayakkabısı modelleri satın alarak kendinizi koruyun. Çalışma şartlarınızın ağırlığı veya yüksek tehlike grubu çalışanlar kapsamında olmanız sizi korkutmasın.

Aynı zamanda, ergonomik tasarımları sayesinde rahatlık sağlayarak uzun süreli kullanımda bile yorgunluğu azaltır.

Report this wiki page